opravdana kazna

Bio je zvijezda 'redsa', mnogima i idol, a sada je ispao primitivac

12.03.2018 u 17:20

Bionic
Reading

Bio je legenda Liverpoola, čiji je dres nosio od 1996. do 2013. godine. Sada Jamie Carragher radi kao stručni komentator na Sky Sportu. No, iako bi tu sklonost 'redsima' trebao potisnuti, nakon poraza od Uniteda i tipično navijačke provokacije navijača 'vragova', Carragher nije izdržao i ponio se poput primitivca

Carragher je bio stručni komentator za Sky Sports te je pratio dvoboj Manchester Uniteda i Liverpoola, a koji je završio pobjedom 'vragova' 2:1.

Dok se vozio autoputom, prišao mu je drugi automobil iz kojeg mu se obratio muškarac riječima:

'Nesreća Jamie, dva:jedan'.

  • +10
Premier liga, Manchester United - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

A Carraghera je to očito toliko razljutilo da se nagnuo kroz prozor i pljunuo prema automobilu, odnosno prema 14-godišnjoj djevojčici koja je sjedila na mjestu suvozača.

Međutim, incident je snimljen, objavljen na brojnim portalima i Carragher se sada suočava s oštrim kritikama. Istina, odmah se ispričao putem Twittera ali i uživo u programu te je dodao kako ga je spomenuti vozač provocirao tijekom  vožnje.

Svjesni štete koju im je nanio, Sky Sports odmah ga je suspendirao.

Bivši nogometaš trebao je biti komentator i na danskom kanalu TV3 Sport tijekom utakmice Lige prvaka između Manchester Uniteda i Seville na Old Traffordu u utorak, no TV kuća se povukla iz dogovora te istražuje ovaj incident.