očajnička potraga

Bio je zvijezda Reala, a sada stiže u Barcelonu kao zamjena za Neymara

23.08.2017 u 21:37

Bionic
Reading

Barcelona na sve moguće načine pokušava pronaći pojačanje, igrača koji će zamijeniti odbjeglog Neymara. Od dolaska Coutinha i Dembelea neće biti ništa jer su Liverpool i Borussia (D) odbili sve ponude, pa je izbor pao na argentinskog reprezentativca iz PSG-a...

Odlazak Neymara u PSG poprilično je uzdrmao redove Barcelone, a šok je donekle ublažila odšteta od čak 222 milijuna eura. Istina, Barcelona ima dovoljno novca za pojačanje koje bi 'pokrilo' Neymarov odlazak, no vremena je sve manje, a dva najozbiljnija kandidata sve su dalje eventualnog dolaska na Camp Nou.

Liverpool je odbio sve Barcine ponude za Brazilca Phillippea Coutinha, isto kao i dortmundska Borussija za Francuza Ousmanea Dembelea. Zato su se u Barceloni okrenuli trećoj opciji, igraču kojeg je zaželio nitko drugi do Leo Messi. Konkretno, radi se o njegovu sunarodnjaku, suigraču iz argentinske reprezentacije, nekadašnjoj zvijezdi ljutitog protivnika madridskog Reala koji trenutno igra u - PSG-u!

Angel Di Maria (29) nova je 'meta' Katalonaca koji će, čini se, ponovno trgovati s PSG-om, tj. vratit će im dio novca kojeg su dobili za Neymara. Barca je ponudila 50 milijuna eura i PSG je spreman pustiti ga, samo se čeka Di Marijina odluka i dogovor s Kataloncima.

Angel Di Maria 2007. godine stigao je u portugalsku Benficu iz Rosario Centrala, 2010. godine je za 25 milijuna eura prodan Real Madridu, a 2014. godine 'kraljevski klub' ga je za čak 75 milijuna eura poslao u Manchester United. No, Di Maria se baš i nije snašao na Old Traffordu, nakon samo jedne sezone otišao je u PSG za 63 milijuna eura. Sad bi ponovno trebao spakirati kofere, krenuti put Barcelone i pridružiti se svom prijatelju Leu Messiju koji je i insistirao na njegovu dolasku...