SELI U JUVENTUS

Bio bi to težak udarac za Šahtar; najbolji igrač želi otići!

27.10.2015 u 17:40

Bionic
Reading

Najbolji igrač ukrajinskog nogometnog prvoligaša Šahtara Alex Teixeira (25) spreman je u siječanjskom prijelaznom roku preseliti u redove talijanskog prvaka Juventusa

'Juventus je jedan od najvećih europskih klubova. Znam da su pokazali interes za moje usluge. Ukoliko pošalju ponudu koja će zadovoljiti Šahtar i mene bio bi sretan kada bi se transfer realizirao', kazao je 25-godišnji brazilski veznjak.

Torinska 'Stara dama' već duže vrijeme prati Brazilca i nagađa se kako će uskoro intenzivirati pregovore jer još uvijek nije pronašla prave zamjene za Vidala i Pirla. Prema pisanju talijanskog tiska Juve je spreman platiti oko 25 milijuna eura.

Teixeira ove sezone igra sjajno i trenutačno je prvi strijelac ukrajinskog prvenstva sa 16 golova premda igra na poziciji veznog igrača. Njegova odlična forma nije promakla brazilskom izborniku Dungi koji će mu najvjerojatnije pružiti priliku u dresu 'Selecaoa'. Do sada je sakupio desetak nastupa za mlađe brazilske reprezentacije, no nikada nije igrao za prvu momčad.

Brazilac je već pet godina suigrač našeg Darija Srne, a prije dolaska u Šahtar igrao je za Vasco da Gamu.