PREGOVORI U LONDONU

Biliću stiže rekordno pojačanje i rješenje problema!?

15.01.2015 u 13:16

Bionic
Reading

Bilićev Bešiktaš drži trenutačno drugo mjesto Turske lige, a u 16 su početnih kola postigli tek 25 golova. No, rješenje problema trebao bi biti Mohamed Salah (24), egipatski reprezentativac i igrač londonskog Chelseaja, koji je na pragu prelaska u Bešiktaš

Salah je došao u Englesku prošle zime kada ga je Chelsea kupio iz Basela za tada velikih 16,5 milijuna eura, a od njega se očekivalo da bude u konkurenciji na mjestu krilnog napadača. No, ove je godine upisao tek sedam nastupa u svim natjecanjima, pošto se nije uspio nametnuti u oštroj konkurenciji s Hazardom, Oscarom, Willianom, Schurrleom i ostalima.

Sada bi ga Chelsea rado prodao, a predsjednik je Bešiktaša Fikret Orman i dalje se nalazi u Londonu na pregovorima, koji navodno teku vrlo dobro. U paketu bi u Istambul, samo na posudbu, trebao doći i 19-godišnja Nathan Ake.

Ukoliko predsjednik Bešiktaša sklopi dogovor s 'bluzerima', nema nikakve sumnje kako će biti riječ o rekordnom transferu istambulskog kluba, koji je dosad iznosio 7,5 milijuna eura. S obzirom koliko je Chelsea platio Egipćanina prošle zime, taj bi iznos mogao narasti i dvostruko.

Bilo kako bilo, Salah bi donio prodornost i bolju egzekuciju u napad Bešiktaša, nešto što je mučilo Bilića i njegov stručni stožer tijekom ove jeseni i tako dao značajno bolje šanse za osvajanje titule, nešto što je klub posljednji put uspio doseći 2009. godine.