OPET U PROBLEMIMA

Bilićev status heroja u Londonu nije dugo trajao!

23.08.2015 u 13:32

Bionic
Reading

Slaven Bilić stekao je popularnost među navijačima West Hama velikom pobjedom u gostima kod Arsenala, no porazi od Leicester Cityja i Bournemoutha ponovo su ga stavili pod pritisak...

Bivši hrvatski izbornik započeo je svoju avanturu na Otoku prilično turbulentno. U Europi je doživio debakl, da bi zatim činilo se stavio stvari na svoje mjesto impresivnom pobjedom na Emiratesu protiv Arsenala.

Slaven Bilić u tom je trenutku bio heroj West Hama, jedan je od navijača čak istetovirao datum ove velike pobjede, a hrvatski strateg dobio je mir pri slaganju momčadi koji mu je trebao nakon uvodnih neuspjeha u Europi. No, idila nije dugo trajala. Domaći porazi od Leicester Cityja i Bournemoutha spustili su 'čekićare' na zemlju, a trener ponovo stavili pod pritisak. Pred novinarima opet mora gasiti vatru.

'Situacija još uvijek nije alarmanta, ali trebamo bolji mentalitet. Ne smijemo igrati bez htjenja, želje i energičnosti,' izjavio je Slaven Bilić nakon susreta protiv Bournemoutha kojeg je West Ham izgubio 4:3.

Jedna od nada za Bilića su i pojačanja do kraja prijelaznog roka, no pitanje je hoće li uspjeti dovesti igrače koji mogu napraviti razliku.

Raspored Premiershipa nema milosti za West Ham u nastavku. Slijedi gostovanje kod Liverpoola, domaćinstvo protiv Newcastlea pa odlazak na Etihad kod Manchester Cityja. Ako je vjerovati utakmici s Arsenalom, Bilićevim igračima više odgovaraju susreti s velikima, no nastave li se porazi, klub će se naći već u ranoj fazi u opasnoj zoni, a naš strateg pod prijetnjom gubitka posla, poput Allardycea prošle sezone...