SLIJEDI EVERTON?

Bilić u euforiji, priziva novi odlazak na Otok!

27.02.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Slaven Bilić oduševljen je dramatičnom pobjedom protiv Liverpoola, dok Brendan Rodgers ne želi kriviti Dejana Lovrena za ispadanje...

Bešiktaš je svladao Liverpool boljim izvođenjem kaznenih udaraca, u dramatičnoj uzvratnoj utakmici pred 60 tisuća navijača u Istanbulu. Bio je to treći engleski suparnik turskom klubu ove sezone u Europi, nakon Arsenala i Tottenhama u jesenskom dijelu natjecanja.

'Ne bih se čudio da nam sljedeći suparnik bude Everton,' najavio je Slaven Bilić koji se ipak nada da je Engleza za Bešiktaš bilo dosta. Također i otkriva koliko dobrih pucača penala ima:

'Čak sedmorica su htjela pucati. To je dokaz našeg samopouzdanja.'

S druge strane, Brendan Rodgers ne krivi Dejana Lovrena koji je preuzeo odgovornost i vrlo neuspješno pucao peti udarac s bijele točke gostiju.

'Žao mi je Dejana, jer je dobro odigrao utakmicu, ali netko je morao promašiti, a to smo nažalost bili mi. On je spremno preuzeo odgovornost, vidjeli ste da je svih pet naših pucača bilo samopouzdano. Šteta što je moralo tako završiti,' zaključio je strateg Liverpoola koji se sada može posvetiti lovu Lige prvaka preko Premiershipa.