ABA LIGA BEZ MILOSTI

Bilić suspendirao Cedevitine Petrovića, Oreškovića i Tomasa

04.03.2013 u 21:20

Bionic
Reading

Košarkaški klub Cedevita dobio je prve kazne ABA lige zbog nesportskog ponašanja nakon utakmice protiv Partizana.

Sva trojica suspendirana su minimalno na jednu utakmicu u ABA ligi, a kazna se može i povećati

'Zbog nesportskog ponašanja (psovanje i pokušaj fizičkog napada na suca utakmice Radomira Vojinovića) i podnesene prijave od službenih osoba utakmice, trener KK Cedevita Aleksandar Petrović suspendira se do donošenja konačne odluke. U slučaju da izrečena suspenzija nije primjenjiva (ako Petrović odstupi s mjesta trenera KK Cedevita), ona se prenosi na sljedeću utakmicu bilo kojeg kluba ABA lige u kojem će Aleksandar Petrović biti trener.

Zbog nesportskog ponašanja po završetku utakmice i podnesene prijave protiv njega od službenih osoba utakmice, suspendira se do donošenja konačne odluke igrač KK Cedevita Marko Tomas koji ne može igrati minimalno na utakmici 24. kola ABA lige između Krke i Cedevite koja se igra 11. ožujka.

Zbog nesportskog ponašanja po završetku utakmice i podnesene prijave protiv njega od službenih osoba utakmice, suspendira se do donošenja konačne odluke pomoćni trener KK Cedevita Dražen Orešković koji ne može obnašati dužnost trenera minimalno na utakmici 24. kola ABA lige između Krke i Cedevite
', stoji u odluci direktora ABA lige Josipa Bilića