KAKO PROTIV MALENIH?

Bilić sije 'paniku': Bojim se Norwicha

24.09.2015 u 20:49

Bionic
Reading

Zgusnuti ritam engleskih klubova West Ham Unitedu naših Slavena Bilića i Nikole Jurčevića ne ostavlja ni sekunde slobodnog vremena. Možda je tako i bolje, jer nakon porala u Liga kupu od Leicestera, u subotu je prilika da se iskupe (i) za ovo ispadanje

Još u kolovozu West Ham United ispao je u kvalifikacijama za nastup u Europskoj ligi, a ovog je utorka, nakon produžetka ispao i od Leicestera u Liga kupu. Prema tome, broj tajecanja sve je manje, pa se i Bilić može koncentrirati na 'ono' glavno - odnosno Premiership.

Međutim, u njemu Biliećav momčad ostvaruje pomalo nevjerojatne rezultate - gubi od slabijih suparnika, a velike i jače pobjeđuje. I to na gostovanjima.

Dakle, očito je da postoji problem, a Biliću u goste ove subote opet dolazi 'slabija' ekipa - Norwich City.

'Napravit ćemo sve što možemo kako bismo dobili Norwich. Međutim, najiskrenije, te se utakmice bojim. Bilo bi mi draže da cijelu sezonu igramo protiv favorita jer evidentno je da imamo problema u psihološkoj pripremi za utakmice koje bi morali dobiti', izjavio je Slaven Bilić, koji je u gostima svladao Arsenal, Liverpool i Manchester City, dok je doma gubio od Leicestera i Bournemoutha.