PREOKRET U LONDONU

Bilić može odahnuti: Svima koji traže otkaz začepljena usta!

02.04.2017 u 15:04

Bionic
Reading

Iako se u engleskim medijima dosta spominjao otkaz Slavenu Biliću u West Hamu, nakon posljednjeg poraza od Hull Cityja uprava kluba objavila je da hrvatski trener ima njezinu punu podršku...

West Ham je pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika odlično gurao prošle sezone u Premiershipu, no ove se muči, a u posljednje vrijeme gubi svaki put kad izađe na teren. 'Čekićari' su ove nedjelje upisali svoj četvrti poraz u nizu, na užas Slavena Bilića kojeg su engleski mediji već proglasili bivšim trenerom londonskog kluba i prije posljednjeg posrtaja.

No, iako je i sam hrvatski strateg priznao da će morati otići ako se neuspjesi nastave, uprava West Hama odlučila je javno pružiti potporu Biliću i tako začepiti usta svima onima koji traže otkaz i dolazak novog trenera još ove sezone.

'Unatoč glasinama u medijima, pozicija trenera nije u opasnosti. Slaven i njegov stručni stožer imaju punu potporu uprave. Znamo da ga podupiru igrači kao i većina navijača. Molimo sve koji podržavaju West Ham da ostanu ujedinjeni iza našeg trenera, njegovih suradnika i igrača uoči važnih utakmica koje slijede,' stoji u klupskom priopćenju.

Pred Bilićem je težak posao, jer već u srijedu mora u goste Arsenalu gdje neće biti lako prekinuti rezultatsku krizu. No, protiv Swanseaja i Sunderlanda u sljedećim kolima morat će pod svaku cijenu ostvariti pobjedu...