MUKE ZA SLAVENA

'Bilić ima zdravstvenih problema, nije mu lako ove sezone!'

29.03.2017 u 10:59

Bionic
Reading

U engleskim medijima nastavljaju se nagađanja o sudbini Slavena Bilića na klupi West Hama, a Sky Sports stao je u obranu hrvatskog trenera i zaključio da još i dobro gura, s obzirom na sve probleme koje je imao, uključujući i one zdravstvene...

Bivši hrvatski izbornik prošle je sezone bio hit Premiershipa, no ove se muči sa svojim West Hamom tijekom većeg dijela sezone. Tri poraza u nizu uoči reprezentativne pauze gurnuli su 'čekićare' u donji dio ljestvice, a ponovo su se pojavile glasine da će se klub na kraju sezone riješiti Slavena Bilića.

No, informacije koje dolaze iz samog kluba zasad su pozitivne za našeg trenera. Cresswell je u ime igrača izjavio da svlačionica daje punu potporu treneru Biliću, a Sky Sports na temelju svojih izvora tvrdi da je i uprava na strani trenutnog klupskog stratega.

'Bilić se mora s puno toga nositi ove sezone. Prelazak na novi stadion je bio kontroverzan, nije imao sreće s ozljedama, a najbolji igrač Dimitri Payet štrajkao je kako bi mogao preći u Marseille. Slaven je također imao zdravstvenih problema ove sezone. Još uvijek pati od posljednica teške gripe zbog koje je trebao i bolnički tretman u siječnju, a ovog ljeta morat će i na operaciju kuka,' brani ugledni engleski medij Slavena Bilića koji je prilično omiljen na Otoku.

Rezultati su ipak ti koji će na kraju presuditi i vjeruje se da će sljedeće tri utakmice, protiv Hulla, Arsenala i Swansea odlučiti hoće li Bilić ostati na klupi West Hama i nakon ljeta ili će morati potražiti novog poslodavca...