Süper liga

Bila je ovo utakmica iz najgore noćne more za turskog napadača, a koju je s terena gledao i naš Dario Melnjak

17.02.2020 u 21:29

Bionic
Reading

Igrač s Dalićevog popisa nogometnih reprezentativaca, Dario Melnjak, ovog je ponedjeljka sa svojim Rizesporom gostovao kod Gaziantepa, ali u svoj se Rize vraća pognutih glava nakon poraza 2:0

Rizespor našeg Darija Melnjaka, lijevog beka hrvatske nogometne reprezentacije, već treću prvenstvenu utakmicu ne zna za pobjedu.

Ovog ponedjeljka poražen je kod Gaziantepa, a domaćini su oba gola postigli u drugom poluvremenu. S time da je drugi postignut 'debelo' u sudačkoj nadoknadi.

Ipak, pobjeda domaćih mogla je biti i puno uvjerljivija, ali se Muhammet Demir propisno osramotio. Naime, 28-godišnji napadač promašio je dva penala. Prvog u 57. minuti kada je pogodio vratnicu, a drugog u 61. minuti, kada je loptu poslao visoko preko gola.

Kod tog prvog penala, gosti su ostali s igračem manje, s obzirom na to da je Ivanildo Fernandes već imao žuti karton iz 50 minute. Tada je napravio prekšaj za drugi žuti, odnosno isključujući; što je domaćinu sasvim sigurno olakšalo put do pobjede.

Melnjak je odradio svih 90 minuta, a za svoju je igru dobio drugu najveću ocjenu (6.9) u momčadi, iza Ismaela Diomandea (7.2).