JEDVA GA ZAUSTAVILI

Bijesni Mike Tyson zamalo je prebio Michaela Jordana

09.01.2015 u 08:32

Bionic
Reading

Nova netom objavljena knjiga koju je napisao prijatelj i menadžer slavnog boksača Rory Hollaway nazvana 'Neispričana priča Mikea Tysona: Treniranje zvijeri', otkriva neke vrlo zanimljive pojedinosti iz života svjetskog boksačkog prvaka

Ono što je objavljeno na nekim američkim portalima ponovno otkriva kako je 'kratak fitilj' Tyson nekoć imao. Prema Hollawayju, Tyson je jednom prilikom gotovo isprebijao jednako slavnog košarkaša Michaela Jordana, a razog je bila njegova bivša supruga Robin Givens.

Dvojac se našao u istom društvu u jednom restoranu, a s Jordanom se pojavio i trener 'Bearsa' Mike Ditka i branič iste momačdi Richard Dent. Tu je bio i uvijek prisutna ličnost kada se govori o Tysonu - promotor Don King.

'Mike je polako pijuckao svoja najdraža pića - koktele Long Island, no malo po malo su iz njega počele izlaziti iskrene stvari', piše Hollaway.

'Shvatio sam gdje sve to ide pa sam rekao konobaru da razvodni Mikeu pića. Mike je buljio preko stola u Jordana i odjednom mu rekao: 'Ej ti, šta ti misliš da sam ja glup? Znam da muljaš s mojom kujom.'

'Jordan je izgldedao kao da je vidio duha, a ovaj je još jednom ponovio: 'Znam da si s muljao s njom, možeš mi reći.' U tom trenutku Michael je samo htio ustati i pobjeći. Nije htio nikakav sukob...'

Prema pisanju Hollawayja, stvar je pokušao smiriti Don King promjenom teme, a ostali su smirivali poludjelog Tysona koji se počeo derati da će 'razbiti Jordana', prenosi Fight Site.

Kako je Jordan bio fino obučen te mu je kaput bio u garderobi, nije mogao samo pobjeći, no na kraju je incident spriječen.