NASTAVAK PREPUCAVANJA

Bijes iz Našica se ne stišava; Nexe objavio video koji neće sjesti dobro nikome u RK PPD Zagrebu

25.04.2019 u 17:03

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana RK PPD Zagreb svladao je u gostima našički Neke 26:19 te napravio ogroman korak prema novoj tituli prvaka, a domaćin je ljut na suđenje te je objavio neke sporne situacije u korist gostujuće momčadi

Ni gotovo tjedan dana nakon dvoboja Nexea i PPD Zagreba ne stišava se bura u odnosima dva najbolja hrvatska kluba.

Našičani su nakon uvjerljivog poraza (19:26) napali suce i njihovm kriterij za koji smaraju da je uvelike išao u korist gostiju i da ih je onemogućio u boljem otporu.

Uslijedio je i Zagrebov odgovor priopćenjem u kojemu ne dvoji u pošteno suđenje para Jurinović - Mrvica da bi Našičani u četvrtak objelodanili sve sporne situacije u kojima smatraju da su oštećeni troipolminutnim video-materijalom uz napomenu kako je to samo mali dio, a njega možete pogledati OVDJE.

  • +6
EHF kup, 2. kolo, Nexe - Hannover Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

'Možemo još samo reći kako RK Nexe nekakve druge ekspertize ne zanimaju jer se u Našicama rukomet igra već 60 godina i znamo dovoljno dobro kako nam je i na koji način suđeno. Znamo kako su prošle Zagrebove ekspertize kada su se isto tako na suđenje žalili Metković, Agram pa u krajnjoj liniji i rukometni klub Celje. Nas takvo što ne zanima jer naša je jedina želja da se igra rukomet i da pobijedi klub koji je stvarno bolji, a da se ovakve stvari na hrvatskim terenima više ne gledaju. Lopta je okrugla i upravo je zbog toga sport lijep. Nekada pobijedi čak i lošiji ili onaj koji ima malo više sreće, ali baš da 27 godina lopta u rukometu nije okrugla, to je teško za povjerovati', napisali su iz Nexea, a prenosi RTL.