POSLIJE UTAKMICE - ŠOK

Bijes iz KK Zadra: Nezapamćena sramota u Šibeniku!

15.09.2016 u 19:56

Bionic
Reading

Pripremna utakmica hrvatskih košarkaških klubova Jollyja i Zadra igrana u Šibeniku ostala je u sjeni incidenta u kojem je nastradao autobus gostujuće momčadi

Zadar je u susretu na velik broj koševa svladao domaćina 94:89, a zatim je njegove igrače i vodstvo na parkiralištu dočekalo neugodno iznenađenje.

Službeni autobus s grbom i natpisom 'Igraj, Zadre, volim te' išaran je, na jednoj strani pisalo je: 'Pozdrav iz Šibenika' i 'Bežigrad' ispod prekriženog imena grada Zadra, dok je preko 'volim te' napisano 'mrzim te'.

Autor se potpisao sa ŠF, a to je inače potpis navijačke skupine Funcuta.

Za Zadarski list izjavu je dao direktor KK Zadra Boris Skroće.

'Ovo je nezapamćena sramota i očekujem da se pronađu odgovorni za ovaj vandalski čin. Košarkaški klub Zadar se uvijek gospodski odnosio prema svim protivnicima i njihovim navijačima i u našoj su dvorani i gradu uvijek dobrodošli svi koji se ponašaju u duhu sporta i sportskih vrijednosti. Ovo što se dogodilo niti je ferplej, niti je normalno niti služi na čast ikome u Šibeniku. Iako nije prvi put da u tom gradu nailazimo na neugodnosti. Ovo je kap koja je prelila čašu...', rekao je Skroće.