TREBA MU PROTIV REALA

Bez obzira na ozljedu, Simeone ne može bez Mandže!

21.04.2015 u 10:23

Bionic
Reading

Mario Mandžukić vratio se punom treningu nakon što je propustio utakmicu protiv Deportiva u subotu, a Diego Simeone nagovijestio je kako bi mogao koristiti hrvatskog napadača od prve minute u srijedu na Bernabeuu…

Mandžo već duže vrijeme muku muči s ozljedom gležnja, zbog koje su i njegovi nastupi u posljednje vrijeme bili nešto skromniji, a gol nije zabio dva mjeseca.

Nakon burnog nastupa u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Calderonu protiv Reala, Simeone je odlučio odmoriti Mandžukićev gležanj u subotu s Deportivom, no za novi okršaj s gradskim rivalom hrvatski reprezentativac bit će spreman.

U ponedjeljak je Mandžukić odradio puni trening, a španjolski mediji javljaju kako je Simeone uigravao momčad koja bi trebala istrčati u srijedu na Bernabeuu. Igrati bi trebali Oblak, Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira, Gabi, Tiago, Arda, Koke, Mandžukić i Griezmann.

Iako gležanj našeg napadača nije u idealnom stanju, argentinskom strategu je jasno da ovako veliku utakmicu ne može dobiti bez njega i odlučio ga je ubaciti u vatru. Simeone se nada da bi Mandžo mogao odigrati kao u pobjedi 4:0 prije početkom veljače, što je bila njegova najbolja utakmica u crveno-bijelom dresu…