NAVIJAČI USTRAJNI

BBB: Ne idemo u Gyor, gledat ćemo u kinu

18.08.2010 u 09:35

Bionic
Reading

Bad Blue Boysi i dalje ne odstupanju od namjere da bojkotiraju Dinamove utakmice. Izražavaju zadovoljstvo što protiv Karlovca nije bilo navijača te pozivaju da se ne putuje u Gyor na prvu utakmicu trećeg pretkola Europske lige

Najvatreniji navijači Dinama Bad Blue Boysi do daljnjeg su odlučni u nakani da bojkotiraju utakmice svog kluba. Nakon što je prošla prva utakmica nakon objave bojkota, oglasili su se priopćenjem koje vam donosimo u cijelosti:

1. Izražavamo veliko zadovoljstvo odazivom velike većine Dinamovih navijača našoj nikad odlučnijoj akciji kojoj je isključiva namjera vratiti našem Dinamu čast i dignitet primjeren njegovoj povijesti i tradiciji. Uspjeli bojkot svih tribina Maksimira na utakmici protiv NK Karlovac dokazao je da je dinamovcima uistinu - DOSTA!

2. Bojkot se odnosi i na gostujuće utakmice 'Udruge (dvojice) građana' te stoga pozivamo sve navijače Dinama da ne putuju na utakmicu u Gyor koja se igra u četvrtak, 19. kolovoza 2010. godine, te da nam se u vrijeme iste pridruže u kinu Mosor (Ulica kralja Zvonimira 63, Zagreb) na gledanju utakmice, zajedničkom druženju i dogovaranju budućih akcija naše pravedne borbe!

3. Vezano za priopćenje nakon utakmice protiv NK Karlovac u kojem 'bratstvo' poziva na 'jedinstvo' konstatacijom da se 'nogomet igra zbog navijača', odgovaramo da nas neće biti na tribinama sve dok se nogomet tamo bude igrao isključivo u svrhu interesa 'obitelji' i punjenja klupskog, čitaj obiteljskog računa. Samo o 'njima' ovisi povratak Dinamovih navijača na stadion, a jasno smo istaknuli što se od 'njih' ultimativno zahtjeva u tu svrhu!

4. Najoštrije osuđujemo neprimjerene, prijeteće i umobolne poruke upućene 'dotičnom' koje su osvanule na nekim mjestima u Zagrebu te pozivamo na nastavak borbe isključivo legalnim i civiliziranim metodama i akcijama!

USTRAJNI DO KRAJA! ILI MI ILI ON! UJEDINJENI DINAMOVI NAVIJAČI