TKO ĆE OSVOJITI?

Bayern prvi favorit, no i dalje se vjeruje Barci, a ne Milanu

21.02.2013 u 13:22

Bionic
Reading

Milanov trijumf protiv Barcelone (2:0) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka promovirao je Bayern na kladionicama kao prvog favorita najjačeg klupskog natjecanja

Milanu nitko nije davao šanse, ali je sve iznenadio te pred uzvrat na Nou Camp ima lijepu prednost. To je malo promijenilo odnose na kladionicama pa tako Barcelona više nije prvi favorit, ali joj se i dalje vjeruje.

Iako imaju veliki zaostatak iz prve utakmice, koeficijent da će Katalonci osvojiti Ligu prvaka je 6,2, što ih svrstava na treće mjesto favorita, dok su prije dvoboja s 'rossonerima' bili prvi s 3,9.

Milanov gol za 2:0

Sada je glavni favorit Bayern na čiju je konačnu pobjedu u natjecanju koeficijent 4,4, čemu je pridonijela i uvjerljiva predstava u Londonu protiv Arsenala.

Drugi favorit je Real Madrid s koeficijentom 6 iako nema pretjerano dobar rezultat, jer odlazi na Old Trafford s rezultatom 1:1.

Real vs ManU

Iza navedenog trojca prema tečaju Betfaira nalazi se Borussia Dortmud s 8,8, zatim Manchester United s 9, Juventus s 10,5.

Iako ima veliki 2:0, Milanu se ni dalje ne vjeruje. Koeficijent da će 'rossoneri' osmi put u svojoj povijesti biti prvaci Europe je čak 26.

Inače, najmanje šanse se daje Celticu na koji je tečaj 1000.

Bayern igra sjajno