audi cup

Bayern ispraćen zvižducima nakon teškog poraza

01.08.2017 u 22:45

Bionic
Reading

U prvoj utakmici Audi Cupa igranoj u Münchenu na Allianz Areni Atletico Madrid pobijedio je Napoli 2:1. Na travnjak su potom istrčali Bayern i Liverpool, a 'redsi' su 3:0 deklasirali Bavarce pred njihovim navijačima

Bayern Carla Ancelottija ne izgleda dobro, no do početka prvenstva ima više od dva tjedna vremena za popravke. Problem je to što Bavarci već za vikend igraju Superkup s Borussijom Dortmund, a u 1. kolu Bundeslige dočekuju Bayer.

Navijači su igrače i trenera Ancelottija u utorak navečer s Allianz Arene ispratili zvižducima. Bayern je u drugoj utakmici Audi Cupa izgubio 3:0 od Liverpoola. Istina, Bayern je dominirao, imao posjed lopte, ali bez konkretne završnice, dok je Liverpool Jürgena Kloppa zabio što je zabiti morao.

Golove za 'redse' zabili su Mane (7), Salah (34) i Sturridge (83), a Dejan Lovren je odigrao čitavu utakmicu za Liverpool.

U prvom srazu Audi Cupa Atletico Madrid pobijedio je Napoli 2:1. Poveli su Talijani golom Callejona u 56. minuti, a preokret za pobjedu inicirao je Torres zabivši za 1:1 u 72. minuti, da bi pobjednički gol zabio Vietto u 81. minuti. Za Atletico je od 76. minute igrao Šime Vrsaljko, a u momčadi Napolija od 64. je ušao Marko Rog i samo minutu kasnije zaradio žuti karton.

Finale između Liverpoola i Atletico Madrida, te utakmica za treće mjesto između Bayerna i Napolija na rasporedu su u srijedu.