ZAISTA MU JE TEŠKO

Baš nam ga je žao! Nećete vjerovati što je ispalio trener Barcelone Ronald Koeman; mnogi treneri bi rado imali takvih muka

29.08.2021 u 10:41

Bionic
Reading

Trener Barcelone Ronald Koeman je uoči današnje prvenstvene utakmice protiv Getafea (17 sati) govorio s kojim je problemom suočen u španjolskom velikanu

Katalonci će loviti pobjedu kako bi se priključili klubovima na vrhu koji imaju po sedam bodova (Rea Madrid, sevilla, Valencia, Mallorca).

Uoči sraza na Camp Nou nizozemski stručnjak priznao je što mu zadaje glavobolje, a to je prevelik broj nogometaša koje ima na raspolaganju.

'Nemoguće je imati 32 igrača u sastavu. Odradio sam trenerske tečajeve, ali ne s 32 igrača. Klub zna koga želim i s kim želim nastaviti raditi, ali poštujem sve igrače koji imaju ugovor. Svaki igrač zna koga imamo i kome će biti teško igrati', rekao je Koeman.

Barcelona zbog velikih financijskih problema nije mogla dovesti pojačanja koje je ciljala, a nije uspjela ni zadržati neke s kojima je pod svaku cijenu željela nastaviti suradnju (Lionel Messi). No bez obzira na sve to, Koeman smatra da mu je sadašnji kadar – preširok. Mnogi treneri bi voljei imati takve brige!