SPEKTAKL U KANADI

Barryju se povraća, Cro Cop prijeti

12.06.2010 u 10:01

Bionic
Reading

U nedjelju rano ujutro (4.00 sata) na borilačkom spektaklu UFC 115 u Vancouveru Mirko Filipović će ukrstiti šake s Amerikancem Patom Barryjem. Prije njihova meča održana je konferencija za novinare na kojoj je bilo vrlo zanimljivo

Američki gladijator ni pred novinarima nije skrivao svoju 'zaluđenost' Mirkom Filipovićem. Još ranije je naglašavao da je poster Cro Copa imao na zidu sobe i da mu je on bio idol. Sada je to još jednom potvrdio.

'Ovo mi puno znači. Kao dijete sam. Ne znam povraća li mi se ili što. Još ne mogu vjerovati. Sama borba s Mirkom je za mene kao naslov. Izgubim li, stat ću u red nekoliko privilegiranih ljudi koji su u ringu pali u srazu s velikim borcem. Što ako pobijedim? Ne mogu u to ni povjerovati. Otići ću kući i dvije godine buljiti kroz prozor', govorio je Barry.

A što o svemu misli Filipović kojem je ovo prema ugovoru posljednja borba?

'Odličan je tip. U ringu će biti kao svaki drugi protivnik. Gledat će kroz prozor dvije godine? I hoće, ako me sreća posluži i dohvatim ga lijevim high kickom, buljit će kroz prozor, ali s dvije medicinske sestre', duhovit je bio hrvatski borac.

Bit će to zanimljiva borba. Barry će tražiti svoju šestu pobjedu u sedmom meču u 'slobodnoj borbi', a Filipović 27. u 37. ulasku u ring.