SPREMA SE TRANSFER

Barcelona stigla u Zagreb po Halilovića

27.02.2014 u 10:15

Bionic
Reading

Nakon što je mladi Alen Halilović na Kantridi odigrao fantastičnu utakmicu zahvaljujući kojoj je Dinamo osvojio bod protiv Rijeke medijima je prostrujala vijest da je izaslanstvo Barcelone doputovalo u Zagreb po hrvatskog dragulja

Alen Halilović je protiv Rijeke pokazao o kakvom se dragulju radi. Mladi je igrač Dinama s dva briljantna pogotka u dvije minute donio bod Dinamu. Odmah nakon ogleda na Kantridi pojavila se vijest da je izaslanstvo Barcelone predvođeno sportskim direktorom Andonijem Zubizarretom i drugim direktorom Raulom Sanllehijem doputovalo u Zagreb kako bi s Mamićem finalizirali transfer Halilovića na Camp Nouu.

Rijeka - Dinamo 2:2

Iz klubova nema službene potvrde te vijesti, no već se neko vrijeme zna da je Barcelona zainteresirana za mladog hrvatskog nogometnog dragulja - jedino je pitanje cijena koju su Katalonci spremni platiti Dinamu.

I tu dolazimo do nezgodne situacije, jer Mamić je uvijek govorio kako je spreman na prodaju ako dođe ponuda koja će ga 'izuti iz cipela', no s obzirom na propise, ali i činjenicu da ne postoji nogometaš koji može odoljeti zovu Barcelone, sasvim je jasno da će i Mamić svoje prohtjeve ipak morati svesti na realnu razinu.