zagrizli i ne puštaju

Barcelona nije odustala od Danija Olma; procurio iznos kojeg su Katalonci spremni u siječanskom roku ponuditi RB Leipzigu za bivšu zvijezdu Dinama

12.09.2021 u 12:43

Bionic
Reading

Dani Olmo jedna je od glavnih nogometnih tema u španjolskim medijima, a poznat je iznos koji je Barcelona spremna isplatiti RB Leipzigu da ga dovede u svoje redove

Ovih dana pisali smo o mogućem transferu Danija Olma iz bundesligaša u Barcelonu. Bio bi to njegov povratak na Camp Nou s kojeg je otišao još kao tinejdžer u zagrebački Dinamo u kojem se razvio kao vrhunski igrač.

Sada je španjolski veznjak u RB Leipzgu koji ga je vezao do ljeta 2024., ali Katalonci su krenuli u lov na 'izgubljeno dijete'.

Zadnjih dana prijelaznog roka Barcelona je pokušala dovesti Olma, ali je španjolskog velikana ohladio odštetni zahtjev Nijemaca koji su tražili čak 75 milijuna eura. U ovom trenutku to je previše za Barcelonu koja je u ogromnim financijskim problemima.

  • +6
RB Leipzig - Bayern, Bundesliga, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: FILIP SINGER

No Katalonci nisu digli ruke i pokušat će opet i to već u zimi, a sada je procurio i iznos koji je Barcelona spremna ponuditi s obzirom na svoje sužene financijske mogućnosti – riječ je o 60 milijuna eura.

Nije to 75 koliko bi voljeli Nijemci, ali nije toliko ni loše, ali problem za Barcu je što sada Olma žele i Manchester United, Juventus i Bayern.