PLES MILIJUNA

Barca je ipak odlučila namiriti Messijev 'apetit'

25.03.2014 u 16:50

Bionic
Reading

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu najavio je da će argentinski genijalac Lionel Messi postati najbolje plaćeni nogometaš na svijetu...

Aktualni Messijev ugovor istječe 2018. godine, ali u klubu ga žele dodatno vezati, a usput mu i povećati primanja kako bi zarađivao više od zvijezde Real Madrida Cristiana Ronalda.

'Usred smo sezone, pa nije vrijeme za razgovore s Messijem, ali je dobar trenutak za razgovor s njegovim agentima i ocem i to je ono što i činimo. On je naša zvijezda i ima ugovor do 2018. godine jer želimo da bude s nama i u budućnosti. No, postoji volja unutar kluba da ga učinimo najbolje plaćenim igračem na svijetu. On je broj jedan i zaslužuje imati najveću plaću', rekao je Bartomeu.

Inače, posljednjih tjedana strani mediji su se raspisali kako su Manchester City i PSG ozbiljno zagrizli za kupnju Messija koji navodno nije bio zadovoljan svojom godišnjom plaćom u katalonskom klubu. Očigledno će taj problem uskoro biti riješen na zadovoljstvo Barcinih navijača, a ponajviše na zadovoljstvo argentinskog nogometaša.

Ovaj video sve govori