ZA NASLOV PRVAKA

Bandić i AC Milan čestitali 'modrima'

18.05.2009 u 19:51

Bionic
Reading

Dinamu, nakon što je pobjedom protiv Slaven Belupa i teoretski potvrdio 11. naslov prvaka Hrvatske, čestitke stižu sa svih strana. 'Modrima' je očekivano čestitao i Milan Bandić, ali i nogometni velikan AC Milan

U Maksimirsku 128 od trenutka kada je Dinamo osvojio novu titulu stižu srdačne čestitke. Brzojav s puno lijepih želja poslao je i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je od igrača i vodstva Dinama prije lokalnih izbora dobio i podršku.

'Igračima, trenerima i vodstvu kluba upućujem srdačne čestitke na osvajanju 11. titule prvaka Hrvatske. Pobjedom nad Slaven Belupom u Maksimiru i potvrdom osvajanja četvrte uzastopne titule prvaka Hrvatske, svojim navijačima priuštili ste još jedno veliko slavlje, a nogometnoj Hrvatskoj dokazali da je Dinamo i ove godine najbolja nogometna momčad. Nakon odlične igre i velike pobjede protiv Hajduka u prvoj utakmici završnice Kupa Hrvatske očekujem da Dinamo u Zagreb donese još jedan trofej te tako osvajanjem dvostruke krune upotpuni još jednu uspješnu sezonu. Želim vam mnogo uspjeha u nastupima koji slijede te konačnu potvrdu vrijednosti ove Dinamove generacije i na europskoj sceni. Sretno!' stoji u brzojavu gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Stigla je i čestitka od AC Milana.

'Primite čestitke od nogometne obitelji AC Milana povodom osvajanja vašeg jedanaestog naslova', poručili su iz talijanskog prvoligaša.

Dinamu su na naslovu čestitali i generacija 1967, zatim zaprešićki Inter, NK Zagreb, KK Cibona, Vedran Ćorluka, Ognjen Vukojević, povjerenici i članovi Dinama iz Vukanaca, osoblje hotela Sunčana staza iz Pule, Jure Vasilj i osoblje hotela Villa Regina, Auto Hrvatska, mnogobrojni navijači iz Zagreba, Splita, Slavonije, Hercegovine te Slavčo Bašeski, navijač 'modrih' iz makedonskog Prilepa.