GRADONAČELNIK POPUSTIO

Bandić: Cibona će biti na dnevnom redu Skupštine

19.12.2010 u 16:44

Bionic
Reading

Iako je prije nekoliko dana gradonačelnik Zagreba Milan Bandić putem priopćenja kazao da plan za sanaciju Cibone neće staviti na dnevni red Gradske skupštine, predomislio se pa će se to pitanje u ponedjeljak naći na dnevnom redu

Iako je vrhuška Cibone dala ostavku na svoje funkcije po traženju Milana Bandića, gradonačelnik Zagreba nije bio zadovoljan rezultatima Skupštine Cibone, tvrdeći da na Skupštini nije ispoštovan dogovor o sanaciji kluba postignut 14. prosinca te je čak zaprijetio da se plan sanacije kluba neće naći u ponedjeljak na dnevnom redu Gradske skupštine. U prijevodu, to bi značilo raspad Cibone. No Bandić se predomislio.

'Situacija s Cibonom je jako loša. Klub postoji samo formalno. Nikad nije bio na nižim granama. Podrška Grada nije upitna, no to što će prijedlog biti na dnevnom redu Gradske skupštine neće ništa značiti sve dok svi ne odu. Želimo s novom skupštinom krenuti od početka. Nadzorni odbor, uprava i Skupština moraju otići, a onda iza toga povlačimo poteze.

Imam spreman prijedlog ugovora za preuzimanje duga kod Zagrebačke banke potpisan od gospodina Lukovića. Skupštini ću predložiti da ga usvoji, baš kao i plan o procesu financijske, poslovne i sportske konsolidacije kluba, no ugovor potpisati neću. Predložit ću da to stupi na snagu onog dana kada svi odu', prenosi Večernji list riječi zagrebačkog gradonačelnika.