NAPUŠTA CITY

Balotelli se već spakirao i sprema se u Milano

19.01.2013 u 16:53

Bionic
Reading

Mario Balotelli odjavio je svoju unajmljenu kuću u Cheshireu, spakirao je kofere i spreman je pridružiti se AC Milanu ove zime, piše engleski tabloid The Sun

Balotellijev zastupnik Mino Raiola bio je ovoga tjedna u Italiji na pregovorima oko povratka svog klijenta u domovinu, odnosno transfera koji bi Cityju donio 24 milijuna funti, navodi se u tekstu.

Iako ga je Milanov predsjednik Silvio Berlusconi nedavno nazvao 'trulom jabukom', talijanski div i dalje želi ojačati svoju napadačku liniju upravo s Balotellijem. I sam napadač priželjkuje transfer, nakon što je naraslo njegovo razočaranje Cityjem i nostalgija za povratkom u Italiju.

Iako je osvojio naslov prvaka u Seriji A s Interom, pod vodstvom Roberta Mancinija, današnjeg menadžera Manchester Cityja, Balotelli je cijeli život veliki Milanov navijač i transfer u taj klub bio bi za njega ostvarenje sna, sugerira tabloid, te piše:

'Roberto Mancini je sada sretan što se sprema transfer igrača koji mu nije donio ništa drugo nego nevolje, otkad se pridružio klubu iz Intera u ljeto 2010. godine u transferu vrijednom 22 milijuna funti'.