VAŽNA KARIKA NOVIH PRVAKA

Balotelli prekrižio Milan jer ostaje u Cityju

24.05.2012 u 22:25

Bionic
Reading

Iako je trenutno u reprezentativnom kampu sa suigračima iz talijanske reprezentacije, mario Balotelli bavi se i klupskom situacijom. No, niije došlo do nikakvih promjena jer poručio je novinarima - ostajem u Cityju

Napadač Manchester Cityja Mario Balotelli izjavio je danas da će ostati u Cityju, te da mu trenutno nije zanimljiva ponuda AC Milana.

'Ostajem u Cityju, i mislim da je to moja budućnost i u sljedećih nekoliko godina. Zbog toga moram odbiti AC Milan', kazao je Balotelli za Independent.

U pretekloj sezoni Balotelli je zabio 27 golova u svim natjecanjima u dresu Manchester Cityja i bio je važna karika momčadi koja je nakon 44 godine posta napokon osvojila naslov prvaka Engleske.

Iako je često zbog nesportskog ponašanja ili grubih startova bio isključivan i kao igrač intera, ali i u dresu Manchester Cityja, Balotelli kaže da nema šanse da mu se to dogodi u talijanskoj reprezentaciji.

'Nikad ne bih ostavio nacionalnu momčad sa 10 igrača na terenu', dodao je Balotelli, koji se nalazi na pripremama talijanske reprezentacije.