'gauči' u panici

Bahati Leo Messi psovao suca, sad mu prijeti suspenzija

27.03.2017 u 09:52

Bionic
Reading

Argentina je u subotu u južnoameričkim kvalifikacijama za plasman na SP 2018. u Rusiji pobijedila Čile 1:0. Jedini gol zabio je Leo Messi iz penala, a utakmicu je obilježio njegov sukob sa sucima zbog čega bi mogao dobiti kaznu

Puno je kontroverzi bilo i prije početka utakmice Argentine i Čilea u kvalifikacijama za SP 2018. 'Gauči' nisu bili zadovoljni jer su za potencijalno rizičan susret delegirani suci iz Brazila! Pribojavali su se domaćini kako će sudačka trojka biti pristrana, 'ljubav' Argentinaca i Brazilaca, posebice ona nogometna, nadaleko je poznata.

No utakmica je za Argentinu, koja se muči u ovim kvalifikacijama, počela sjajno. Već u 16. minuti Messi je zabio iz penala, ali rano vodstvo nije opustilo domaće igrače koji su igrali pod velikim pritiskom. A najnervozniji je bio baš Leo Messi koji se nakon svake sudačke odluke raspravljao s glavnim sucem ili dobacivao njegovim pomoćnicima.

U jednom naletu bijesa Messi se iskalio na pomoćniku Marcelu Van Gasseu. Ono što je prešlo preko Messijevih ustiju nije za citiranje, no uključivalo je majku, muške i ženske spolne organe, čak i najstariji zanat na svijetu.

Autor: Youtube

Pomoćnik je Messijev ispad prijavio glavnom sucu Sandru Ricciju, a ovaj je sve to unio u zapisnik pa se očekuje kako bi Leo mogao zbog svog bahatog istupa zaraditi suspenziju. Sada su svi u argentinskom stožeru u strahu jer već u utorak idu u goste Boliviji, a mogli bi ostati bez bezobraznog Lea Messija.

Veliki nogometaš poput Messija svoje je drugo lice pokazao i na samom kraju utakmice kad se nije želio rukovati sa sucem s kojim je zaratio. Samo njemu nije želio pružiti ruku.

Autor: Youtube