PRVIJENAC U HSV-U

Badelj: Hvala dečkima, gol mi puno znači

28.11.2012 u 12:34

Bionic
Reading

HSV je u sklopu 14. kola Bundeslige u Hamburgu svladao Schalke s 3-1, a posljednji je pogodak, za HSV, postigao Badelj s bijele točke. Hrvatski veznjak asistirao je i Beisteru za vodeći pogodak u 52. minuti, te je bio pokretač akcije i kod drugog gola

Hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj u utorak je postigao prvijenac u dresu njemačkog Bundesligaša HSV-a, u ujedno najboljoj utakmici od svog dolaska ove jeseni.

HSV je u sklopu 14. kola Bundeslige u Hamburgu svladao Schalke s 3-1, a posljednji je pogodak, za HSV, postigao Badelj s bijele točke. Hrvatski veznjak asistirao je i Beisteru za vodeći pogodak u 52. minuti, te je bio pokretač akcije i kod drugog gola.

'U konačnici smo itekako zaslužili pobjedu. Posebno se želim zahvaliti našim navijačima koji su priredili sjajnu atmosferu', rekao je 23-godišnji Badelj nakon susreta u kojem je pretrčao 11.58 kilometara, drugu najveću kilometražu u svojoj momčadi.

'Bili smo koncentrirani od samo početka i ušli smo u utakmici s pravim pristupom. To je bilo ključno za današnju pobjedu', dodao je Badelj, te se zahvalio svojim suigračima na prvijencu.

'Dečki su mi dali da pucam penal i na tome sam im jako zahvalan. Prvi pogodak u dresu HSV-a mi puno znači za samopouzdanje u nastavku sezone', zaključio je hrvatski reprezentativac koji je još jednom utakmicom s preko 90 posto uspješnosti dodavanja i 87 dodira s loptom pokazao koliko znači veznom redu hamburškog sastava.