SEZONA ZA PAMĆENJE

Baby boom među košarkašima Zadra

06.05.2013 u 08:53

Bionic
Reading

Sve je više mladih tata u svlačionici KK Zadra. Od početka sezone do danas četiri su zadarska igrača postala očevima

Prvo je kapetan momčadi Ive Ivanov dobio sina. Mali Vito s mamom Anom već povremeno dolazi na tatine utakmice. Onu protiv Splita u zadnjem kolu ABA lige ni pod koju cijenu nije želio propustiti, a nakon pobjede Zadra otac ga je kao pobjednički pokal visoko podignuo u zrak. Potom se nazdravljalo malom Jakovu Kaštropilu i ponosnom ocu Franku. Rođenje sina kao da je simpatičnom Splićaninu u zadarskom dresu skinulo sve okove s ruku i nogu te je njegova forma naglo krenula uzlaznom putanjom.

U posljednjih desetak dana roda je dva puta sletjela na Višnjik. Amerikancu Romeu Travisu rodila se kćerkica Arielle Carallyn, a Goranu Vrbancu sinčić Gabriel. Romeo je odmah pohitao u Ameriku i u naručje primio svoju bebu te je preko Twittera fotografiju dirljivog susreta podijelio s cijelim svijetom.

Gorana je po okončanju derbi susreta Lige za prvaka Zadar - Cibona na Višnjiku dočekala poruka da je njegova supruga, Zadranka Lucija, već u rađaonici. Igrom slučaja mali je Gabriel rođen 26. travnja, na 27. godišnjicu povijesne pobjede košarkaša Zadra nad Cibonom u trećoj utakmici finalne serije doigravanja za naslov prvaka bivše Jugoslavije protiv 'Draženove Cibone'.

Navijači Zadra se nadaju kako tu priči nije kraj. Tako se na tribinama moglo čuti i razmišljanje da bi se u ovako plodnoj godini mogao izroditi i jedan naslov prvaka.