POJAČANJE 'LUPICA'

Atraktivna Milica oduševila na predstavljanju u Zagrebu

11.08.2013 u 19:09

  • +2

Atraktivna Milica Dabović

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

Košarkaške euroligašice iz Novog Zagreba u svoje su redove 'dovukle' ponajbolju igračicu iz Srbije, a koja plijeni i svojim izgledom. S toga nije čudo da se na njezinom predtavljanju okupilo i mnoštvo iz Trnskog u kojem je i dvorana košarkašica Novog Zagreba

Nova članica Novog Zagreba u subotu se pojavila u Zagrebu i ubrzo je sve osvojila. Navikla na slikanje, ispunjavala je svaku želju fotoreportera ne buneći se. Sjedila je, stajala, slikala se sa svojim novim trenerom Vladom Ivankovićem, penjala na zidić uz igralište, smijala se, bila ozbiljna.

Okupljenima je, a kako prenose Sportske novosti, objasnila priču o svojim tetovažama. Na prstu ih ima dvije.

'Ja sam sva u tetovažama, obožavam to. Sa 17 sam se počela tetovirati, sve sam skinula, al’ nacrtala sam nove. Sada ih imam šest, jedva čekam sedmu'.

Njen je Partizan ostvario fantastičan skor, 32:0, reprezentacija ostvarila senzacionalan uspjeh, četvrto mjesto u Europi! Milica je isticala atmosferu, prijateljstvo među igračicama...

'Atmosfera mi je uvijek na 1. mjestu. Ja sam vječiti borac, ostavljam srce na parketu, a to tražim i od drugih, jedino se tako može dobro igrati'.

Ne plaši je nova ekipa. Upravo prvu utakmicu u regionalnoj ligi igrao je njen Partizan s Novim Zagrebom. I uvjerljivo slavio.

'To sam bila ja, to je moj sastav. I na EP su svi bili jači, ali mi smo imale veće srce. Teško je govoriti kako će biti u novom klubu. Moram početi igrati, osjetiti kako tko diše... Obožavam Zagreb, imam tu puno prijatelja, Korana Longin jedna je od njih, i jedva čekam da sve počne. I od sebe očekujem najbolje'.

Naglasila je i da za igranje Eurolige 'treba imati puno para'.

'Treba Grad stajati iza tebe, trebaš privući sponzore. Mi ćemo se boriti, mislim da mogu biti dobar tandem s reprezentativkom Ciglar'.

Iako je u karijeri promijenila više od 10 klubova, posljednje tri provela je u Partizanu.

'Čekala sam posljednji trenutak. U klubu smo bili kao obitelj. Marina (izbornica) mi je bila i sestra, i prijateljica, i majka. Pomogla mi je s nekoliko dobrih savjeta. Osjetljiva sam osoba, razmišljam srcem, ne glavom. Jako je tužno otići, ali i lijepo doći u neku novu sredinu. Volim Zagreb, Dubrovnik, Primorje..'.