ST. ETIENNE U CRVENO-BIJELOM

Atraktivna Čehinja izazvala pomutnju među našim navijačima

  • +12

Dobro raspoloženi hrvatski navijači

Izvor: Pixsell / Autor: Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

Hrvatska i Češka u petak od 18 sati igraju utakmicu drugog kola skupine D, a Hrvatska bi mogla osigurati plasman u osminu finala. Očekivano, ulice u ovom simpatičnom gradu prepune su hrvatskih i čeških navijača, među kojima su posebna priča - navijačice

#‎navijajmokao1

Pošaljite Vatrenima putem Facebooka, Twittera ili Instagrama fotku svoje amajlije – predmeta za sreću i zaželite im uspjeh na Euru 2016. Označite objavu s #navijajmokao1 i osvojite Samsung Galaxy J3 i druge nagrade! Više na http://bit.ly/Navijajmokao1


Navijači obiju reprezentacija još od četvrtka počeli su se okupljati u St. Etienneu, ali i njegovoj okolici jer smještajni kapaciteti ipak nisu bili dovoljni za sve koji žele prisustvovati utakmicama u ovom gradu.

Naravno, tijekom petka taj je broj navijača bivao sve veći pa je na glavnom gradskom trgu već oko podneva bilo nekoliko tisuća fanova obiju reprezentacija. Dojam je da je hrvatskih bilo dvostruko više, a k tome bili su i puno, puno glasniji.

No, dok su hrvatski navijači privlačili pozornost navijanjem, jedna je Čehinja - pozornost privlačila svojim izgledom. Ili, bolje rečeno, izazvala je pomutnju među našim navijačima što je tportal.hr i ovjekovječio!

Orilo se ulicama St. Etiennea 'Lijepa li si' Thompsona, a naravno hrvatski su navijači najglasniji bili kada su popularnu pjesmu, koja je neslužbena himna reprezentacije, pjevali u društvu lijepe Čehinje.

Međutim, lijepa navijačica izazvala je pomutnju i među češkim navijačima pa je gotovo nemoguće bilo odvojiti je od svih koji su se željeli fotografirati s njom.

A kako su Hrvati nadglasali Čehe, i po brojnosti, ali i decibelima, pogledajte u videoprilogu.