NIŠTA BEZ SUPER MARIJA

Atomski napad Juventusa bez Marija Mandžukića totalno zakazao; je li ovo jasna poruka treneru i čelnicima kluba

14.09.2019 u 17:19

Bionic
Reading

U trećem kolu talijanskog nogometnog prvenstva u Fireci su Fiorentina i Juventus odigrali utakmicu bez pogodaka

Talijanski prvak doživio je prvi kiks u Serie A, 'stara dama' je stigla na uvijek neugodno gostovanje kod 'viola' gdje nije zabila pogodak.

Cristiano Ronaldo zarađuje 31 milijun eura po sezoni, drugi najplaćeniji igrač u Italiji je Gonzalo Higuain s devet milijuna eura, ukupno 40 'milja' za njih dvojicu, ali obrana Fiorentine nije popustila, zapravo domaćin je u nekim trenucima bio bolji te isto može žaliti za punim plijenom.

Kao što je bilo najavljeno, Marija Mandžukića nije bilo na popisu za utakmicu, trener gostiju Maurizio Sarri ga je definitivno otpisao, a možda bi mu bilo bolje da je dao priliku hrvatskom napadaču koji je uvijek ostavljao srce na terenu.

Poznato je da će Super Mario u siječnju napustiti torinski klub, a već sada se može vidjeti da bi čelnici Juventusova još jednom trebali razmisliti hoće li se tako olako odreći hrvatskog gladijatora.

  • +5
Serie A, Fiorentina - Juventus Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO GIOVANNINI

Inače, Juventus je izgubio trojicu igrača. Zbog ozljeda stradali su ofenzivac Douglas Costa, veznjak Miralem Pjanić i bek Danilo.

Za Fiorentinu je cijeli susret odigrao Milan Badelj, Mario Mandžukić nije putovao u Firencu, dok Marko Pjaca još nije spreman.

Juve nakon tri kola vodi na ljestvici sa sedam bodova, jednim bodom više od Intera kojeg večeras očekuje ogled protiv Udinesea.