poraz i ozljeda

Atleticov izlet u Jeruzalem pretvorio se u katastrofu: Bolje da su igrače poslali na odmor...

21.05.2019 u 21:02

Bionic
Reading

Atletico Madrid svoju posljednju utakmicu u sezoni odigrao je ovog utorka u Jeruzalemu gdje je u prijateljskom ogledu izgubio od Beitara rezultatom 2:1, a pritom se teško ozlijedio Diego Costa...

Iza Atletica je sezona koja je počela fantastično, osvajanjem europskog Superkupa, a završila pravim debaklom u Jeruzalemu ovog utorka.

Umjesto da klub pošalje igrače na odmor nakon završetka Primere, Diego Simeone i njegovi igrači prisiljeni su na izlet u Jeruzalem ovog utorka, gdje očekivano nisu dali sve od sebe.

Maor Bar Buzaglo zabio je u prijateljskoj utakmici za Beitar u 14. i 59. minuti, dok se pogodak Antoinea Griezmanna u 49. minuti pokazao tek kao počasni.

Da stvar bude gora, teško se ozlijedio Diego Costa koji je na nosilima iznesen s terena držeći se za gležanj. Diego Simeone ostat će bez mnogih nogometaša ovog ljeta, uključujući Godina i Griezmanna, a mogao bi sljedeću sezonu započeti i bez Coste koji već duže vrijeme muku muči s brojnim ozljedama, uključujući i frakturu stopala zbog koje je morao na operaciju. Ova ozljeda Brazilca sa španjolskom putovnicom se ipak nije smjela dogoditi.

Iako je u Jeruzalemu Simeone mnogo mijenjao, Nikola Kalinić nije zaigrao niti minute i pitanje je hoće li dobiti novu priliku, s obzirom da je među favoritima za odlazak iz kluba tijekom prijelaznog roka koji slijedi...

  • +7
La liga, Barcelona - Atletico Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia