BRIGA ZA SIMEONEA

Atletico s Vrsaljkom i bez njega više nije ni sjena samog sebe!

30.01.2017 u 13:04

Bionic
Reading

Razočaravajući remi bez golova protiv Alavesa ovog vikenda još jedna je potvrda da Atletico ove sezone nije na nivou na koji smo navikli, a razne rotacije unutar momčadi uključujući i one vezane uz Šimu Vrsaljka ništa nisu pomogle Simeoneu...

Atletico jednostavno ne funkcionira na terenu kao prethodnih godina. Što god Simeone pokušao promijeniti, rezultat je isti: vrlo blijeda igra i rezultati koji ne jamče čak ni plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Crveno-bijeli možda su dvaput igrali u finalu elitnog klupskog nogometnog natjecanja u posljednje tri godine, a osvojili su Primeru, Kup kralja, španjolski i europski Superkup te Europsku ligu, no ove subote nisu bili u stanju zabiti pogodak slabašnom Alavesu i morali su se zadovoljiti tek osvojenim bodom.

Zvijezda Atletica isticale su tek lošim ponašanjem. Diego Godin pljunuo je na Deyversona koji je prvo pljunuo njega, Carrasco se pak ljutio jer je zamijenjen, a igrao je loše. Ekipi nije pomogao niti naš Šime Vrsaljko koji se uspio izboriti za mjesto u udarnoj momčadi kod Argentinca, no ni ta rotacija u odnosu na jesen nije promijenila blijedo ukupno izdanje crveno-bijelih.

'Bila je to loša utakmica. Moramo biti bolji,' kratko je komentirao susret Diego Simeone, svjestan da su izgledi Atletica u Primeri slabi, ali da još u Ligi prvaka i Kupu kralja može do trofeja koji bi spasili sezonu. No, ne s igrom prikazanom u posljednjih šest mjeseci...