SVE OVISI O MODRIĆU

Aston Villa pregovara o dovođenju Ćorluke

19.07.2011 u 10:08

Bionic
Reading

Trener Aston Ville Alex McLeish probleme s desnim braničem želi riješiti dovođenjem hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke. Kako pišu engleski mediji, klubovi su već u kontaktu

Nogometni portal goal.com otkriva kako je Aston Villa kontaktirala s čelnicima Tottenhama u vezi dovođenja Vedrana Ćorluke. Prema pisanju portala trener Ville Alex McLeish upravo Ćorluku vidi kao idealno rješenje za probleme na desnom boku. Navodno je McLeishu na radaru i Alan Hutton, također iz Tottenhama, no prva želja je hrvatski reprezentativac.

Englezi su se raspisali o tome kako bi u slučaju odlaska Luke Modrića u Chelsea i Ćorluka odlučio napustiti White Hart Lane, a Aston Villa prva je u redu zainteresiranih za usluge braniča hrvatske reprezentacije i Tottenhama.

'Ćorluka i Modrić svakamo idu zajedno i ako je jedan nezadovoljan, a to je sada Modrić, onda to utječe i na Ćorluku. Oni su vrlo bliski. Modrić je nagovorio Ćorluku da dođe u Tottenham i ako se Ćorluka počne osjećati ugroženim zbog svih nagađanja o Modrićevu odlasku u Chelsea, onda će ga Aston Villa lakše dovesti u svoje redove', kazao je izvor blizak Tottenhamu za goal.com.

Kako stvari stoje gazda 'spursa' bi za Ćorluku mogao tražiti oko sedam milijuna funti.