TUŽNA PRIČA

Arsene Wenger osramoćen za sva vremena: Kriv sam!

23.03.2014 u 13:49

Bionic
Reading

Arsene Wenger doživio je veliki šok u subotu kada je njegova proslava 1000. utakmice na klupi Arsenala završila porazom 6:0 od Chelseaja...

Arsenal se novim teškim porazom oprostio od borbe za naslov prvaka. Nakon gostujućih katastrofi protiv Manchester Cityja i Liverpoola, 'topnici' ni u trećem velikom ogledu nisu bolje prošli. Dapače, bila je to u subotu najgora utakmica sezone Arsenala, koji je u 17 minuta primio tri komada, dobio crveni karton pa primio još tri za konačnih 6:0.


Tužni junak na klupi 'topnika', čovjek kojeg zadnjih godina svi kritiziraju zbog neosvajanja trofeja, baš je tog popodneva slavio 1000. utakmicu na klupi 'topnika'.

'Kriv sam. Mislim da ne moramo previše govoriti o greškama koje smo napravili. Sada se moramo vratiti dobrim rezultatom u utorak protiv Swansea,' rekao je razočarani Arsene Wenger nakon utakmice.

Navijači koje je kupovina Özila malo odobrovoljila na početku sezone sada su ponovo iznimno nezadovoljni i upiru prstom u francuskog stručnjaka, koji ove sezone mora osvojiti trofej, a jedinu priliku imat će u FA Cupu, u kojem je Arsenal dogurao do polufinala, dok su ostali veliki klubovi ranije ispali iz natjecanja.

Podsjetimo, Wenger vodi londonski klub od 1996. godine, a zadnji trofej bio mu je FA Cup 2005. godine, dok je posljednji Premiership osvojio točno prije deset godina.