80 MILIJUNA FUNTI

Arsenal ucjenjuje Barcu i diže cijenu za Cesca

20.05.2010 u 09:34

Bionic
Reading

Nakon što je Barcelona dovela Davida Villu očekuju je puno teži pregovori s Arsenalom zbog Cesca Fabregasa. Englezi sve više dižu cijenu za svojeg kapetana

Arsenalovi financijski apetiti postaju sve veći i lako bi se moglo dogoditi da Fabregas ostane u Londonu iako mu je velika želja transfer u Barcelonu. 'Topnici' ne žele olako pustiti veznjaka s kojim imaju ugovor do ljeta 2014.

U premierligašu postaju sve pohlepniji i cijena za španjolskog reprezentativca iz dana u dan raste. Prvo se spominjala svota od 40 milijuna funti, pa zatim od 50, a prema pisanju engleskih medija, sada uprava s Emiratesa traži isto onoliko koliko je Real Madrid platio za Cristiana Ronalda - 80 milijuna funti (94 milijuna eura).

Tako bi povratak Fabregasa u njegov klub iz djetinjstva mogao postati ili nemoguća misija ili, ako se ostvari, najskuplja akvizicija u povijesti kluba koji ga je otpisao dok je trebao zaigrati za prvu momčad. Tada nije za struku bio dovoljno dobar, a sada bi ta pogreška mogla koštati desetke milijuna eura.