CIJENA RASTE

Arsenal ne odustaje, povećao ponudu za Brozovića?

14.01.2015 u 17:53

Bionic
Reading

Prema pisanju Daily Maila, Arsenal je povećao svoju ponudu za Marcela Brozovića na 8 milijuna eura, no Zdravko Mamić vjerojatno će tražiti još više…

Arsenal je Dinamo ranije u siječnju već poslao jednu ponudu koju je Mamić glatko odbio, s obzirom da traži 10 milijuna eura za jednog od svojih najtalentiranijih nogometaša.

Prema pisanju Daily Maila, u novoj ponudi Arsenal nudi oko 8 milijuna eura, no s obzirom da Dinamu nije nužno prodati 22-godišnjeg veznjaka, čelnici kluba zasigurno će pričekati da mu cijena još malo poraste.

'Dinamo je u procesu finaliziranja transfera napadača Manchester Uniteda Angela Henriqueza koji je dosad bio na posudbi, a novac od transfera Brozovića služit će za taj transfer,' piše Daily Mail.

Podsjetimo, Brozović se pod Nikom Kovačem probio do udarne postave hrvatske nogometne reprezentacije i ima već šest nastupa za nju, uz jedan postignuti pogodak. Baš zbog toga Dinamo ne mora žuriti s prodajom, no ako Arsenal još malo podeblja cifru, Marcelo bi mogao već u siječnju napustiti klub.