PRIJEDLOG WENGERU

'Arsenal je tijekom zime vratio Henryja, zašto ne i Eduarda?'

25.12.2016 u 08:33

Bionic
Reading

Nakon što je Eduardo postao slobodan igrač, s obzirom da mu je istekao ugovor sa Šahtarom, portal Goal savjetuje Arsenalu da razmisli o dovođenju svog bivšeg napadača...

Podsjetimo, Eduardo je igrao za 'topnike' u razdoblju od 2007. do 2010. godine, a teška ozljeda gležnja koju je zaradio već u svojoj prvoj londonskoj sezoni zbog starta Martina Taylora njegovu karijeru znatno je narušila i nikad više nije bio isti igrač.

Nakon odlaska iz Arsenala 33-godišnji hrvatski napadač brazilskih korijena igrao je za Šahtar i Flamengo, a posljednji ugovor s klubom iz Donjecka trajao je godinu i pol i istekao ovog tjedna.

Eduardo je tako postao slobodan igrač, a mediji su ga posljednjih tjedana selili u mnoge klube uključujući i zagrebački Dinamo, no zasad još nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Portal Goal.com pak savjetuje Arsenalu da razmisli o dovođenju bez odštete svog bivšeg napadača. Ne bi bilo prvi put da Arsene Wenger nekog vraća u klub tijekom zime.

'Wenger je u prošlosti već vraćao Thieryja Henryja i Sola Campbella u klub u njihovom poznim godinama,' piše spomenuti portal u tekstu pod naslovom 'Wengeru, jesi li zainteresiran?' u kojem nuka trenera Arenala da razmisli o Eduardovom ponovnom angažmanu. No, teško je vjerovati da će se to zaista i dogoditi...