VRAĆA SE NA OTOK?

Arsenal i Wenger krenuli po Didiera Drogbu!

12.09.2012 u 18:27

Bionic
Reading

Iako tvrdi da unatoč svim problemima, u prvom redu financijskim, u kojima se nalazi njegov klub on ostaje u Kini, Didier Drogba našao se na meti menadžera Arsenala – Arsenea Wengera

Prema pisanju britanskog tabloida The Sun, Arsenal se već raspitao kod šangajskog kluba Shenhue o mogućnostima dovođenja Bjelokošćanina u svoje redove. Podsjetimo, Drogbin i klub Nicolasa Anelke zapao je u financijske probleme, te prema medijskim napisima nema mogućnosti više plaćati ogromne ugovore dvojice spomenutih igrača. Droga, nagađa se, prima 200 tisuća funti tjedno u Šangaju.

Osim Arsenala, za Drogbu je još uvijek zainteresiran Juventus, te po novom i Liverpool. Navodno je i trener Real Madrida, Jose Mourinho, bio zainteresiran za svog bivšeg igrača kojeg je trenirao u doba kada je bio menadžer Chelseaja.

Kad smo već kod Arsenala, recimo i da je torinski klub (Juventus) zainteresiran za dovođenje krilnog igrača 'topnika', Thea Walcotta, ali i da za njega ne misli platiti više od 10 milijuna funti, na što Arsenal navodno ne pristaje.