ŠOK I NEVJERICA

Argentinci očajni: Messiju odrezali glavu i ruke

11.01.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Leo Messi prije nekoliko godina dobio je spomenik u Buenos Airesu. No netko je tijekom noći s Messijeve brončane statue odrezao glavu, ruke...

Malo je sportaša koji su još za života dobili spomenike. Među njima je Leo Messi - prije nekoliko godina u Buenos Airesu na trgu Paseo dela Gloria otkriven je njegov spomenik, uz još neke argentinske sportske velikane poput Diega Maradone, Gabriele Sabatini, Manua Ginobilija, Juana Manuela Fangija, Guillerma Vilasa...

Šok za čuvare parka sa spomenicima, brojne turiste i zaljubljenike u sport dogodio se u utorak ujutro, kad su shvatili da je Messijev spomenik - uništen! Netko je doslovno odrezao glavu i ruke, ali i cijeli torzo!

'Spomenik se našao na meti huligana i kriminalaca! Srećom, cijelo je područje pokriveno nadzornim kamerama i nadamo se da ćemo počinitelje ubrzo uhvatiti', kažu iz policije Buenos Airesa.

Navodi se kako su nepoznati počinitelji brončanom kipu Lea Messija prvo odrezali glavu, potom ruke, a onda i torzo... Sve kako bi ga što lakše prevezli do najbliže stanice za otkup vrijednih metala!


'Radimo na popravku spomenika! Vrlo brzo će ponovno biti na svom mjestu', tvrde gradske vlasti...