PUMA ® OTKRIVA

Aplikaciju 'nacionalni' tim na fecebooku

29.04.2011 u 12:15

Bionic
Reading

SALZBURG, AT- (1. Travanj 2011.)- PUMA , sportski lifestyle brend poduprijeti će najbolji lokalni talent sa kampanjom 'Nacionalni tim' aplikacija na facebook-u

Sve što trebate učiniti je snimiti vlastiti video, pokazati svoj najbolji talent ili u ping pongu, pikadu, kuglanju, nogometu ili bilijaru. Postavite video na www.facebook.com/puma i nagovorite sve koje poznajete da glasaju za vas. Finalisti s najvećim brojem glasova će biti izabrani od strane žirija PUMA-e koji se sastoji od poznatih DJ-a, fashion gurua, VJ-a i fotografa te će biti proglašeni pobjednici Nacionalnog tima.

U listopadu, sportski lifestyle brend PUMA izdala je igricu PUMA Social kako bi odali počast igrama koje se igraju nakon radno vremena, izvan terena, kada je sunce na zalasku, jer katkad pobjeda ne dolazi u formi pobjede golom na terenu ili optrčavanjem home run-a.

PUMA
će nastavljati odavati počast atletama izvan radnog vremena- onima koji uživaju okus pobjede i agoniju poraza, sve sa pićem u ruci noseći svoj omiljeni par PUMA Clyde-a.

Nacionalni tim će naposlijetku imati priliku osvojiti odjeću i obuću iz PUMA kolekcije te nešto extra novaca za potrošiti na taxi prijevoz i kebabe, a ne zaboravimo i slavu!

Da li je natjecanje ikad ovako dobro zvučalo?
Postani fan aplikacije PUMA-e na www.facebook.com/puma i ako si već fan, klikni na PUMA Social tab.