sve dogovoreno

Ante Rebić ima razloga za osmijeh, a na okupljanje reprezentacije stigao je riješen jedne velike brige

31.08.2020 u 10:35

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i napadač Milana, 26-godišnji Ante Rebić, napokon je doznao gdje će igrati nekoliko sljedećih sezona

Ante Rebić proteklu je sezonu iz Eintrachta stigao u Milan, kao dio 'trampe' ova dva kluba, dok je u suprotnom smjeru otišao Portugalac Andre Silva.

Ta je razmjena trebala trajati dvije godine, no kako prenose brojni talijanski i njemački mediji, klubovi su se dogovorili da već nakon prve sezone zaključe posao trajnim selidbama obojice igrača.

Jer i Rebić i Silva očito su ispunili sve kriterije.

S time da hrvatski reprezentativac, uz suradnju svog menadžera, Falija Ramadanija, mora riješiti i dio odštete što pripada Fiorentini.

Rebić je u protekloj sezoni za 'crveno-crne' zabio 11 prvenstvenih golova te imao tri asistencije (op.a. plus gol i asistencija u četiri utakmice talijanskog kupa) , s time da se 'raspucao' tek u drugom dijelu, kada je u Milan stigao Zlatan Ibrahimović.

Dobre su to vijesti i za izbornika Zlatka Dalića, koji je ovog ponedjeljka okupio reprezentativce za nadolazeće oglede u Ligi nacija, protiv Portugala 5. rujna i Francuske 8. rujna.