DALIĆA TAKOĐER ZANIMA

Ante Budimir pušten iz bolnice, a Osasuna objavila kada je moguć njegov povratak

17.04.2024 u 21:42

Bionic
Reading

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i španjolske Osasune, Ante Budimir, koji s Bellinghamom drži drugo mjesto na listi najboljih strijelaca LaLige, stradao je u ponedjeljak u prvenstvenoj utakmici protiv Valencije

'Odmah nakon utakmice Ante Budimir odvezen je u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio ozbiljnu traumu u predjelu prsnog koša. Točnije, slomio je tri rebra. Primio je sredstva protiv bolova. Noć će provesti u bolnici, a u utorak će biti podvrgnut dodatnim pretragama', objavila je Osasuna na društvenim mrežama.

Tijekom srijede stigle su nove informacije.

'Nakon što je pušten iz bolnice, Budimir će tjedan dana mirovati, a nakon toga bit će podvrgnut novom snimanju. Ako bude vidljiv pozitivan napredak, napadač će početi raditi individualno. Kroz mjesec dana bit će obavljeni novi pregledi prije nego dobije dozvolu za uključenje u rad s momčadi'.

U svakom slučaju to su ipak puno ljepše vijesti, nego one od utorka. Drugim riječima, kroz četiri tjedna bi se Budimir mogao pojaviti na terenima, što znači da će i izborniku Daliću biti na dispoziciji za Euro u Njemačkoj.