BUNDESLIGA

Andrej Kramarić u odličnoj formi: zabio već u četvrtoj utakmici u nizu

23.09.2023 u 20:20

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić očito je u odličnoj formi, jer već petu utakmicu u nizu, postiže gol

Kramarić je s Hoffeheimom u 5. kolu bio gost Union Berlina, a plavi iz Sinsheima nakon prvog poluvremena imali su dva gola prednosti. Bio je to i konačni rezultat.

Hrvatski napadač u 22. minuti izborio je kazneni udarac, a potom ga je i sam pretvorio u pogodak, kojeg možete vidjeti OVDJE.

Ovo je Kramariću već četvrta utakmica u nizu u kojoj je strijelac, a seriju je započeo protiv Wolfsburga, a onda je zabio i za reprezentaciju, protiv Latvije i Armenije.

U prošlom kolu zabio je Kölnu, a sada je seriju nastavio i kod Union Berlina, za kojeg je od prve minute igrao Josip Juranović.

Nogometaši Bayerna su svladali Bochum u Münchenu s čak 7:0 i zasjeli na vrh ljestvice.Obrana Bochuma bila je zahvalna meta nogometaša Bayerna koji su protivničku mrežu napunili već u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Eric Maxim Choupo-Moting, Harry Kane, Matthijs de Ligt i Leroy Sane.

Kane je u drugom poluvremenu zabio iz jedanaesterca i postavio novi klupski rekord - postao je prvi koji je postigao šest golova u prvih pet mečeva Bayernove karijere. Na 6:0 povisio je Mathys Tel, a Kane je u 88. minuti dodao sedmi pogodak i svoj treći za prvi hat-trick u Bundesligi.

Leipzig je gostovao je kod Mönchengladbacha i slavio s tijesnih 1:0 golom Tima Wernera u 75. minuti.

Borussia Dortmund je golom Marca Reusa pobijedila Wolfsburg s 1:0, a Augsburg je pobijedio Mainz 2:1 za prvu ovosezonsku pobjedu.

Oba gola za Augsburg postigao je Demirović, kojeg je u 89. minuti zamijenio Dion Drena Beljo.

Standings provided by Sofascore