NAKON SAMO JEDNE POBJEDE

Ancelotti: Sada možemo biti i prvaci

25.01.2011 u 12:35

Bionic
Reading

Chelsea je u posljednjoj utakmici 24. kola Premiershipa pobijedio, kao gost, Boltona 4:0, a treneru Carlu Ancelottiju odmah su porasla krila

Koliko jedna pobjeda može značiti u životu sportaša, lako se može zaključiti iz izjave trenera aktualnog prvaka, Chelseaja. Naime, Carlo Ancelotti i njegovi igrači pobijedili su u gostima Bolton 4:0, ostvarivši prvu gostujući pobjedu nakon 30. listopada, a prema prikazanom trener 'bluesa' najavljuje rezultatski zamah.

'Sasvim sigurno nakon takve utakmice se osjećam mnogo bolje. Kada se uspijete sabrati nakon takve rezultatske krize, jasno je da se osjećate jači. Pobijedili smo u važnoj utakmici, ali i dalje nas čekaju teški ispiti. Stoga moramo ostati mirni i pribrani. Ovo je kraj loših rezultata. Manchester United ima veliku bodovnu prednost, ali korak po korak budemo ih stizali. Možemo biti i prvaci. A da bismo u tome uspjeli, morali smo početi pobjeđivati', zaključio je optimistično talijanski stručnjak na klupi Chelseaja, koji za Manchester Unitedom zaostaje sedam bodova.