Seli u poljsku

Amerikanac s NBA iskustvom i ugovorom u džepu izazvao totalnu pomutnju u Zadru; zašto već napušta klub?

07.08.2019 u 15:27

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana bivši NBA igrač Tony Wroten najavljen je kao veliko pojačanje KK Zadra, a prema najnovijim informacijama kako će Amerikanac u novoj sezoni igrati za poljski Anwil

Tijekom srijede društvenim se mrežama brzo proširila vijest kako Amerikanac s NBA iskustvom Tony Wroten umjesto u Zadar ide u poljski Anwil koji vodi bivši hrvatski košarkaš Igor Miličić.

Sapunicu je pokrenuo litavski novinar Donatas Urbonas koji je objavio kako 'Tony Wroten ide u poljski Anwil Wloclawek', a u cijeloj priči ostaje nejasno je li razlog samo puno bolja financijsku ponudu te je li Zadar zaista ima valjani ugovor s Amerikancem kako bi eventualno zaradio na ime odštete.

Kako doznajemo Wroten ima važeći ugovor sa Zadrom u kojemu je jasno određena odšteta u slučaju prelaska u drugi klub, a ona za Europu iznosi 100 tisuća dolara.

No, nakon cirkusa koji je prošle sezone izazvao bivši NBA igrač Glen Davis koji je nakon jednog treninga na Višnjiku doslovno pobjegao iz Zadra bez suvislog objašnjenja ovo je novi udarac za klub iz 'grada košarke'.

Za koji dan znati će se više o novoj sapunici i tko je krivac za ovakvu bizarnu situaciju…