Suzukawa nema šanse!

Ambiciozni Cro Cop poručio: Želim borbu protiv najboljeg!

24.12.2012 u 12:08

Bionic
Reading

Mirko Filipović na Facebooku je poručio svojim fanovima da očekuje uvjerljivu pobjedu protiv Suzukawe, a sljedeće godine nada se obračunu protiv Gokhana Sakija

Naš najbolji MMA borac u povijesti na staru će se godinu kao u najboljim danima boriti u Japanu, protiv Shinichija Suzukawe. Putem Facebooka je naglasio je da smatra da njegov protiv nema velikih izgleda, ali nema ga namjere podcijeniti. 'Ovo je ipak ultimate fighting i ishod nikada nije unaprijed zagarantiran', napisao je.

Mirko Filipović objavio je i svoje planove za budućnost. U Zagrebu 15. ožujka ponovo će se boriti na domaćem tlu po K-1 pravilima, a nada se da bi mu protivnik mogao biti jedan od top boraca današnjice. Priželjkuje okršaj s Gokhanom Sakijem, atraktivnim 29-godišnjim Nizozemcem turskih korijena.

'Bila mi je želja da protivnik bude Gokhan Saki jer je on ponajbolji K-1 borac današnjice, ali nije sigurno da će biti dostupan u trećem mjesecu, no vjerujem da bi se do kraja godine to moglo ostvariti', napisao je te dodao da meč protiv Denisa Stojnića u Sarajevu u veljači nije siguran, dok ga u svibnju čeka nova MMA borba u Brazilu. Također se požalio i na jednog fana koji je napravio njegov lažni profil na Facebooku:

'Nije to jedina budala koju uzbuđuje lažno predstavljanje mojim likom i djelom, ali ovaj koliko sam obaviješten objavljuje i statuse u kojima 'obavještava' svoje FB prijatelje o svojim (mojim) aktivnostima te na određen način vrijeđa pojedine ljude i to u moje ime, a to me predstavlja u krivom svjetlu i nanosi štetu. Ja ne mogu biti i nisam odgovoran za ponašanje i postupke drugih ljudi, pogotovo poremećenih, ali želim dati na znanje da to nije moj profil te da odgovaram samo za stvari objavljene na ovom profilu. I iz tog razloga sam u svoj profil stavio sliku sa svojim sinom da bi ljudi razlikovali pravi profil od lažnih.'