ČEKA PRILIKU

Alonso: To nije normalno, Vettela će napustiti sreća!

07.06.2013 u 10:34

Bionic
Reading

Fernando Alonso smatra da je dobro otvorio sezonu i da će Sebastiana Vettela uhvatiti pehovi koje nije imao u prvih šest utrka

Španjolski 31-godišnji vozač vozi 'toplo-hladno' na početku 2013. godine. Ima tri odlične utrke, dvije pobjede i drugo mjesto, te tri utrke za potpuni zaborav, uključujući i onu zadnju u Monte Carlu, na kojoj je bio potpuno nekonkurentan. Ipak, kad sve zbroji i oduzme, zadovoljan je ostvarenim.

'Imamo dva boda više osvojena nego prošle godine, a tada smo vodili u ukupnom poretku, pa znači da bolje prolazimo nego prošle godine. No, izvan normalnog je broj bodova koje je Sebastian osvojio u ovih šest utrka. To je jako puno,' izjavio je Fernando Alonso uoči utrke u Kanadi pa dodao:

'Moramo pokušati završiti ispred njega, ali nesreća u utrci doći će svakome. Doći će i njemu. Došla je Kimiju u Monaku i sada zaostajemo samo pet bodova za njim. Doći će i Sebastianu i to moramo iskoristiti.'

'Treba nam serija četiri ili pet utrka u nizu s najmanje postoljem i tako ćemo nadoknaditi bodove koji nam sada fale,' zaključio je svjetski prvak iz 2005. i 2006. godine.